Nylands nations anmälan för YLONZ

20.04.2024 kl. 00:00

Datum 20.04.2024
Anmälan öppnar 21.03.2024 12:00
Platser 5
Antal anmälda 5
Platser kvar 0
Anmälan stängs 23.03.2024 23:55
Pris 35€ per lag
Tyvärr går det inte längre att anmäla sig till detta evenemang. Vi meddelar om det blir platser tillgängliga.
Lördagen 20.4 går Svenskfinlands näst största idrottsevenemang av stapeln. Det är nämligen dags för YLONZ! 
 
 
Ylonz är en lättsinnig öl-orienteringstävling som ordnas i samarbete med svenskspråkiga studentföreningar i huvudstadsregionen med Teknologföreningen som huvudarrangör. Med är bl.a. olika studentföreningar och nationer från Helsingfors och Åbo.
Tävlingen går ut på att man i ett 3 personers lag orienterar sig med från startplatsen erhållna tips till 6 olika barer i huvudstadsregionen. Vid varje bar avnjuts en öl/cider (se regler för närmare information). Målet är i Otnäs, där det senare bjuds på mat. Efter orienteringen är det efterfest i Teknologföreningens nationshus Urdsgjallar på Otsvängen 22. I priset för tävlingen ingår för varje person en start- och målgångsöl och mat. Ni hittar också mer info på ylonz.fi
 
 
 
Nationen har fått fem lagplatser till ölorienteringen! De fem första lagen som fyller i blanketten får platserna. 2/3 lagmedlemmar måste vara inskrivna nylänningar. En person agerar kontaktperson och anmäler laget. Kontaktpersonen för de lag som fått plats kontaktas efteråt (dock under denna vecka) för ytterligare information som krävs för att hela anmälan genomförs.
 
Kämpa bra för Nylands Nation!

Prenumerera på nationens nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad!

Mer information

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com