Datum 20.12.2019 19:00
Anmälan öppnar 02.12.2019 12:00
Platser 100
Antal anmälda 100 [Visa anmälda]
Platser kvar 0
Pris 15,00€
Dresscode Mörk kostym och tomteluva
Plats
Klubben
Kaserngatan 40, 00130 Helsingfors, Finland
Klubben
Tyvärr går det inte längre att anmäla sig till detta evenemang. Vi meddelar om det blir platser tillgängliga.

Julfest på Klubben

Anmälan utan användarkonto öppnas 3.12 klockan 12:00 ifall det finns platser kvar.

Nylänningar!!!

Väntan är nästan över, vi slipper snart hem igen.

Julfesten närmar sig med rask takt, och med det samma vår kära klubbs invigning.

Julfesten 2019 ordnas 20.12 och detta lovas bli en dundrande fest i den splitternya Klubben. Kvällen börjar klockan 19:00 när dörrarna öppnas och detta är en perfekt stund att bekanta dig med de nya utrymmen, och 19:30 sätter vi oss till bords. Under middagen bjuds det på juliga maträtter. Flera har också hört olika rykten om att Lucia skulle besöka nationen och att nationen skulle besöka Runeberg.

Hur som helst det blir så lovas det en kväll som inte genast kommer att glömmas. Kvällen fortsätter naturligtvis också till natten och efterfesten vart alla är välkomna.

Som vanligt så är efterfestens pris för nationsmedlemmar 3€ och 5€ för utomstående. Studiekort krävs efter klockan 1:00, så var redo att visa upp ditt studiekort eller ditt nationsmedlemskap när du anländer till efterfesten. Ifall du inte har studiekort och inte kan bevisa nationsmedlemsskapet så är åldersgränsen för efterfesten 20.

Ifall du måste avanmäla dig så gör det minst ett dygn tidigare. Om du inte har gjort detta måste du betala för julfesten, fastän du inte varit på plats.

Om du vill med på kölistan till julfesten ska du skicka meddelande till QF Jessica Kuhlefelt (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.)

 

 

Prenumerera på nationens nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad!

Mer information

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com