Alumnerna vid Nylands Nation

Alumnkommittén

Alumnerna vid Nylands nation (tidigare Gamylerna vid Nylands nation) är Nylands nations alumnförening. Alumn är alla som är eller varit medlem av nationen, åldern spelar ingen roll! Gamylerna vid Nylands nation grundades våren 1997 för att upprätthålla de sociala kontakterna mellan och inom de olika nationsgenerationerna. Efter några år av tystnad återupplivas nu föreningen, och i samband med det sker ett namnbyte från Gamylerna till Alumnerna vid Nylands nation. Verksamheten leds av alumnkommittén som väljs av nationsmötet. Till medlem kan antas tidigare eller nuvarande medlemmar av Nylands nation. Varmt välkommen med i gemenskapen!

Kontaktvägar

Vi har en Facebookgrupp och upprätthåller e-postlistan Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Denna anmäls du till automatiskt när du fyller i formuläret.

Vid frågor kan du kontakta alumnkommitténs ordförande Anna Öhman på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0445292737.

Anmälningsformulär

Genom att fylla i nedanstående formulär kan du anmäla intresse för att delta i alumnverksamheten. Vi ligger just i startgroparna med den förnyade verksamheten och välkomnar alla uppslag och idéer som kan vara alumnerna till gagn.

 

×
Detta fält är obligatoriskt.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Nationens dataskyddsbeskrivning hittar du här: https://nylandsnation.fi/nationen/dataskyddsbeskrivning

På Nationen händer det alltid något kul, så som evenemangen här nedanför!

Visa hela kalendern

Kaserngatan 40
00130 Helsingfors
Finland

Visa alla kontaktuppgifter