Där det händer!

På nationen ordnas det hela tiden något kul! Skrolla ner för att se allt roligt som är på kommande

Nationsmöte med kuratorsval

02.06.2020 kl. 19:00
Vikingasalen

Den andra juni är det dags för årets mest spännande nationsmöte då vi väljer en ny kurator för verksamhetsåren 2020–2023. Mötet ordnas fysiskt i Vikingasalen med lämpligt avstånd mellan stolarna. Ifall fler än 50 personer anmäler sig till mötet, kommer den överstigande delen att få ta del av mötet via videolänk på annat håll i huset. Då röstning sker, kommer man ner till Vikingasalen för att rösta.

Videolänks-arrangemanget i nationshuset gäller även för dem som inte vill ta del av mötet i Vikingasalen, men som vill rösta i valet. Meddela om du föredrar videolänks-arrangemanget med möjlighet till röstning till kurator Anna på förhand (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.).

Mötet börjar kl. 19 i Vikingasalen. Inget nationskaffe.

NOTERA ATT DET ÄVEN GÅR ATT FÖLJA MED (men inte rösta i) VALMÖTET PER DISTANS. Anmäl dig till det på förhand till ”På distans: Nationsmöte med kuratorsval”-evenemanget på hemsidan. En Zoom-videolänk skickas ut till alla distansdeltagare ca kl. 18.50.

På distans: Nationsmöte med kuratorsval

02.06.2020 kl. 19:00

Ifall du är intresserad av att följa med kuratorsvalet, men kan tänka dig att göra det per distans istället så är det möjligt. På detta vis minimerar vi antalet deltagare på det fysiska mötet. Anmäl dig till distansmöjligheten här. En Zoom-videolänk skickas ut till alla distansdeltagare på valdagen ca kl. 18.50. Mötet börjar kl. 19. Notera att det inte är möjligt att rösta i valet per distans.

Sommarträff på Blåbärsskär

18.07.2020 kl. 14:00
Blåbärsskär

30,00€

Sommarens höjdpunkt är här: sommarträff på Blåbärsskär! Vi tar oss igen ut till Raseborgs skärgård för ett veckoslut i bästa sällskap. Taxibåten söker oss från Sommarö hamn ( Sommaröstranden 44, 10600 Ekenäs) och hämtar oss tillbaka till samma hamn nästa dag. Exakta tidpunkter för taxibåten meddelas senare!

Priset inkluderar transporten, sitsransonen, lunch, middag och morgonmål. Det rekommenderas också att du tar med dig eget drickbart (också vatten). 

Utgångsläget är att alla sover i ett eget tält, så packa också med dig en sovsäck.

Ta även varma kläder och regnskydd ifall vädret så kräver.

30,00€

Prenumerera på nationens nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad!

Mer information

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com