Nationens informationskanaler

Kom ihåg att följa oss på sociala medier och att prenumerera på vårt infomail för att hållas uppdaterad med allt som händer på nationen!

Vill du få information om vad som händer på Nylands Nation behändigt levererad till din inbox, Facebook eller Instagram? Nedanför finner du mer information om hur du hittar dessa och hur du kommer med på vår infomailslista.


Facebook

Nationen har två olika sidor på Facebook, nämligen vår Facebook Page och Facebook grupp. Vår Page är den officiella sidan på Facebook på vilken det kommer all officiell information om vad som är på gång på nationen och via vilken alla våra evenemang skapas. I vår grupp är ordet friare men även dit skickas information om program och annat som händer på nationen. Så kom ihåg att gå med i gruppen och följ vår Page för att inte gå miste om ett endaste ett roligt evenemang!


Instagram

På Instagram publicerar vi bilder från evenemang och sitsar på nationen så att du kan följa med vad som händer även om du inte har haft möjlighet att delta själv. Här kan du även följa med vilka evenemang är på kommande. Missa inte en endaste en bild utan följ oss redan idag på www.instagram.com/nylandsnation


Infomail

För att gå med på vår infomailslista bör du skicka ett tomt mail till adressen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. från den adress som du vill att mailen kommer till. Följ sedan anvisningarna som skickas till din e-post.

Vill du ta bort dig från listan skickar du ett tomt mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. från den adress som finns med på listan. Mer info om listan får du av infosekreteraren genom att maila denna på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Prenumerera på nationens nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad!

Mer information

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com